En rolig søndag alene hjemme!

I dag skal jeg faktisk kose meg helt alene hjemme. For mine kjære barn kommer ikke hjem før i kveld. Dermed har jeg egentlig en helt dag til det jeg selv vil. Jeg tror at det kommer til å bli en kombinasjon av hvile , jobb og fysisk aktivitet. Jeg er litt trøtt etter jentekvelden i går kveld. Men det var veldig koselig, og jeg sov godt etterpå. jeg føler at det er på tide med enten en treningsøkt hjemme, eller en fin tur i Furulunden. Jeg får se an hvordan været blir. Noe bevegelse må jeg gi denne kroppen min. Det skal bli en fin dag her hjemme alene. Men jeg gleder meg til å få mine kjære hjem igjen.

Helgen har vært veldig fin , og jeg har klart å slappe av i eget selskap. Men jeg er veldig glad for at jeg avtalte treff med venninner. Det har virkelig vært så koselig for meg å tilbringe tid sammen med dem. Jeg håper at det ikke blir så lenge til neste gang vi møtes. Det er noe eget med jentesnakk. Sånn er det bare, og jeg koser meg veldig når vi er samlet. Kroppen min har det egentlig bra, og er klar for litt etterlengtet aktivitet. Jeg skal også bruke litt tid på jobb. For som influencer så har jeg jo ikke fri. Nå er det ikke så farlig for meg, for jeg er i god form og koser meg med skrivingen,

Da håper jeg at Du får en fin søndag sammen med dem som Du er glad i! Og dersom Du er alene i dag slik som meg, så gjør noe som Du liker. Ta godt vare på alle de fine øyeblikkene som finnes i livet! God søndag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

Siste innlegg