En søvnløs natt!

Litt sliten etter en søvnløs natt!

God kveld!

Det går ikke helt knirkefritt for seg, å ha katt i huset. Basse holdt oss våkne store deler av natten, så vi er litt slitne i dag. Men sånn går det, når katta holder seg i ro store deler av dagen. Men vi har kommet oss fint gjennom denne dagen, og fått unnagjort en del av det som vi hadde planlagt. Jeg måtte ha meg en god dusj i morges, og da klarte jeg å mykne opp denne kroppen litt. Blir nemlig ganske så lemster, når jeg ikke klarer å slappe helt av om natten. I tillegg så har jeg jo etterdønninger etter fredagens opptreden enda. Men smilet har vært på plass i hele dag, til tross for urolig natt. Håper at det roer seg ned litt etter hvert som Basse venner seg til vår hverdag. Det ble en del latter også i natt, da vi kan ikke la vær å flire litt av ham heller. Masse kos ble det også.

Søvn er utrolig viktig for meg, så jeg satser på at det blir roligere med tiden. Pinsen har vært veldig fin, og det er deilig med en fridag til i morgen. Så vi har fortsatt litt tid sammen som familie, før min kjære drar på jobb i morgen ettermiddag. Jeg skal ikke være så sen i seng i kveld, og håper at vi får sove litt bedre i natt. Nå i dag så har jeg jobbet godt, og jeg har fått ferdig alt til ny måned i Mestringsklubben. Da er det ekstra deilig å slappe godt av på sofaen i kveld. Jeg ser frem til å komme i gang med ny måned, og nye muligheter. Så til tross for en stresset natt, så har jeg klart å komme i mål med de viktigste tingene. Det er jeg fornøyd med, og gleder meg til å nyte morgendagen i mitt eget tempo.

Jeg sender deg gode tanker, og håper at din pinse har vært fin så langt. Ta en rolig kveld, og nyt så godt som du bare kan. Vi prates her om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg