EN TRAVEL HØST!

God kveld!

Jammen meg flyr denne høsten bare unna. Ukene kommer og går, og jeg jobber konsekvent med network marketing business og musikken min. Når man da i tillegg skal styre hus og hjem, så blir det travle dager. Vi har fått gjennomført en skikkelig vellykket konfirmasjon, og det var så ubeskrivelig deilig. Ellers går der masse tid til oppussing, og vi er så gira på å bli ferdige i kjelleren snart. Kjekt med mange baller i luften på en gang, men også en smule stressende for min egen del.

Jeg føler meg veldig heldig som har en så god hverdag nå. Det tar jeg ikke for gitt, og gleden er stor. Min helse har holdt seg bra gjennom disse travle ukene, og formen er overraskende fin. Er flink til å gå noen turer hver uke sammen med venninner, selv om jeg ikke har kommet meg så mye på trening denne perioden. Viktig å ha fysisk aktivitet, og nok bevegelse. Da kommer jeg ganske langt, faktisk. Jeg har også blitt absolutt helt ferdig i platestudio, og det er en stor lettelse. Nå venter jeg bare på miksen.

Så da har jeg ikke oppdatert noe å bloggen på en lang stund, så tenkte det kunne være kjekt med en liten oppdatering nå. Det er rart hvordan tiden bare flyr, og jeg føler at ukene bare blir kortere og kortere. Businessen min vokser, og jeg har nå 2 team buddies. Så kjekt å nå noen av målene mine allerede nå. Jeg koser meg veldig med jobben min, og har så mange planer for fremtiden. Utrolig spennende å se hvordan dette skal utvikle seg over tid.

Håper at du har en fin høst, og at du skaper deg gode øyeblikk. Vi snakkes igjen snart!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg