ENDELIG ER DET FIKSET!

God morgen!

Nå er jeg skikkelig glad! Endelig har det blitt orden på mine tekniske utfordringer på Facebook og Instagram. Nå fungerer linken til bloggen min igjen, og jeg er så lettet! Det har vært noen tunge uker, hvor jeg har jobbet hardt for å få orden på dette, og jeg fikk god hjelp av blogg.no. Nå løste det seg, og jeg kan dele innlegg som vanlig igjen. Det er viktig for meg at dere har en lett tilgang til min blogg, så nå er det enklere.

Det var herlig å få orden på dette, så fredagen fikk en fin start. Man merker at det betyr mye å ha ting i orden. Da er jeg lettere til sinns, og humøret stiger. Jeg skal kose meg på musikken nå i formiddag, og så blir det mer jobbing med blogg og sosiale medier. Mine dager er nokså bra for øyeblikket, så det nyter jeg til fulle. Masse pågangsmot, og kreativ jobbing hver dag. Mye å skrive om for tiden, så ordene kommer lett!

Jeg håpet at din dag også starter på en god måte. Kos deg masse, og skap gode øyeblikk der du er. Snart er helgen her, og vi kan kose oss litt ekstra!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg