Endelig er ventetiden over!

Jeg har seriøst gledet meg til denne dagen i hele sommer! Endelig er det klart for musikk terapi igjen! Det er det aller kjekkeste jeg vet om ,og jeg håper inderlig at vi får kommet oss i gang igjen nå i formiddag. Det har vært ganske utfordrende for meg å være uten dette tilbudet i noen uker nå. Men jeg vet jo at det er bare sånn det er om sommeren. Ferie må man jo få lov til å ta!

Nå skal jeg kose meg med masse musikk i flere timer. Jeg gleder meg som et liten barn. Det er så moro å spille sammen med så mange andre. Og jeg får testet mange ulike sjangre innenfor musikken. For meg så betyr dette egentlig skremmende mye. Og jeg gleder meg virkelig til å utvikle meg enda mer innenfor musikken det neste året. I dag skal jeg også ta med meg mine nye sanger, og jeg gleder meg veldig til å se hva de syns. Jeg har nemlig nye tekster på gang, bare les her!

Dette kommer til å bli en veldig fin dag! Det er snart klart for vanlige rutiner igjen, og det gleder jeg meg til. For jeg trenger det, og ungene trenger det også. Sånn er jo hverdagen. Men jeg starter altså opp igjen i dag med musikken, og det kommer til å føles så magisk! Jeg håper at du også får en fin tirsdag, og at dagene behandler deg fint!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg