Endelig fikk jeg gjort det!

Det er alltid deilig å få unnagjort en del små, men viktige ting i prosesser. Selv om jeg har hatt en dag med smerter og slitasje, så har jeg faktisk klart å få unna noen oppgaver. Det er nemlig litt sånn at jeg har en uvane, og det handler om å utsette ting som jeg ikke helt tror jeg får til selv. Men nå har jeg jammen meg klart å få unna de aller fleste tingene, og er så godt fornøyd med dagens innsats. Jeg har fikset en del ting til min bedrift, og jeg har klart å fikse ting i nettbank. Fikk god hjelp av en hyggelig dame på kunde Chat, så det gikk jo så greit. Herlighet så deilig følelse jeg har nå.

Nå tar jeg nye skritt, og opplever den deilige mestringsfølelsen atter en gang. Like godt hver gang, og litt ekstra på en hard dag. Jeg har nå et par dager på meg til å ferdigstille medlemsportalen, og så skal alt ordnes med betalingsløsninger. Sånne ting som jeg ikke kan så mye om, men som jeg likevel klarer å få til. For jeg gir meg ikke, og lærer nye ting hver eneste dag. Ubeskrivelig deilig å kjenne at nå nærmer det seg oppstart for alvor. Herlighet, jeg er jammen meg litt modig nå. Men det er så stas, og føles helt riktig tidspunkt for meg nå.

Jeg gav meg selv et klapp på skulderen ved endt jobbeøkt i dag, og fikk gjort mer enn forventet. Deilig å se fremgangen, og faktisk få det til sånn som jeg hadde tenkt. Gleden og lettelsen er stor her jeg sitter, og jeg våger å suge litt på denne gode karamellen. For man skal glede seg over nye steg, selv om de kanskje er små for andre. Jeg er fornøyd, og det er bra!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg