ENDELIG GIKK DET!

God kveld!

Det er alltid spennende å jobbe mot konkrete mål. Og jeg merker at i min network marketing business, så må jeg jobbe mot mine egne mål. Da jeg startet med businessen min i november 2021, så satte jeg meg et mål om å nå LOI. I NuSkin har man nemlig mulighet til å jobbe mot å oppnå forskjellige leder titler. Men da må man aller først klare å komme seg opp til kriteriene for LOI. I går kunne jeg endelig feire at jeg har oppnådd dette målet, og det føles utrolig deilig!

Nå kan jeg starte på selve kvalifiseringen mot min første leder tittel. Det skal bli spennende å se hvordan fremdriften blir, og jeg er så motivert for oppgavene som kommer. Når jeg vet hva jeg jobber mot, så blir jeg jo ekstra giret. Så kjekt å kjenne på mestringsfølelsen, og virkelig vite at dette har jeg jobbet målrettet for i flere måneder. I tiden fremover vil jeg ha stort fokus på å bygge team, og samtidig kose meg med produktene og nettbutikken min.

Jeg koser meg på jobb. Rett og slett. Det passer meg helt utmerket, og jeg føler virkelig at her ligger fremtiden min. Å finne en jobb som passer min livssituasjon har ikke vært spesielt enkelt. Men nå er jeg på riktig spor. Så blir det noen konserter også, og musikken skal få lov til å gi meg den ekstra gleden. Det er så viktig å finne det som man virkelig liker å drive med. Da blir jobb noe som er kjekt, og som du gleder deg til å ta fatt på i hverdagen.

Jobben min består av to deler. Den ene delen er å vise frem mine favoritt produkter fra NuSkin på mine sosiale medier. Og jeg kan ha fysiske kunde kvelder også. Del to består av å dele business muligheten videre til deg, og bygge mitt eget team. Å få lov til å veilede andre, har virkelig løftet denne jobben noen hakk. Jeg elsker å heie på teamet mitt, og det gir meg så mye inspirasjon. Er du interessert i jobb muligheten, så bare ta kontakt via sosiale medier!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg