ENDELIG LUNSJDATE IGJEN!

God morgen!

Jeg gleder meg veldig til å møte en god venninne på lunsj i formiddag. Det er så godt å kunne tilbringe noen timer sammen med en person som jeg virkelig er svært glad i , og som betyr masse for meg. Noen vennskap er dypere enn andre, og det er så godt å ha det i livet sitt. Mennesker som man kan dele alt med, og som man kan bli utfordret av. For jeg ønsker ikke å snakke med nikkedukker, som bare føyer seg etter mine meninger. Det er mye mer lærerikt å snakke med venner som våger å stille deg de ubehagelige spørsmålene også, dog på en høflig og respektfull måte. Der er så mange store spørsmål i livet, og da kan man trenge en god samtalepartner iblant. Vi koser oss alltid, og jeg tror tiden kommer til å fly avsted mens vi er sammen i formiddag. Deilig å unne seg en god lunsj ute på en tirsdag formiddag, og bare nyte tilværelsen litt ekstra. De siste årene så har jeg blitt mer og mer glad i de dype vennskapene. Det overfladiske betyr ikke så mye lenger, og jeg trenger mennesker som våger å kunne gå  dybden sammen med meg. Selvsagt har vi det morsomt sammen også, men der trengs mer enn det for min del.

Å kunne være seg selv uten filter, er både skummelt og deilig på samme tid. For man blottlegger seg selv ganske mye, og føler seg til tider sårbar. Men så lenge man blir møtt med respekt, så er det faktisk befriende å kunne dele private ting med en god venninne. Det har tatt tid å komme dit, men jeg føler at det er mer og mer naturlig for meg. Og heldigvis så går det begge veier. Man forsøker å hjelpe hverandre, og være tilstede for den man er glad i. Jeg føler meg veldig heldig som har noen slike venninner, og en av dem skal jeg tilbringe tid sammen med i dag. Det føles veldig godt, og jeg er så takknemlig for at vi to ble kjent med hverandre. Noen ganger så møter man mennesker, og kjemien er på plass umiddelbart. For min del, så var der noe trygt og varmt ved denne personen første gang jeg møtte henne helt tilfeldig. Og etter hvert så ble vi bedre kjent, og har nå et nært og sterkt vennskap. Å slippe inn dette mennesket i min innerste hverdag, har tatt tid. Men nå føler jeg meg svært trygg. De stundene som vi har sammen, er svært verdifulle for meg.

Klarer du å åpne deg for dine venner? Har du noen som tåler å stå i hverdagen sammen med deg? Jeg vet det kan virke skummelt å åpne seg opp, men det kan også gå veldig bra. Vennskap er noe som man må jobbe med, og som må vedlikeholdes. Det går begge veier, og man må gi hverandre tid. Møtes, og skape et vennskapsforhold med ærlighet og trygget. Slike vennskap finnes der ute, og jeg håper at du våger å være åpen for det. Jeg har virkelig hatt så god effekt av å være sosial, og møte nye mennesker. Det har gitt meg nye erfaringer og opplevelser. Endret noen gamle tankemønster,og hjulpet meg til å se det gode som finnes i livet mitt. Jeg ønsker det samme for deg. Håper at du våger å bli kjent med nye mennesker!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg