ENDELIG MYKE FØTTER!

Reklame | NUSKIN

SOLE SOLUTION FOTKREM

Hei!

Har du utfordringer med tørre føtter, eller sprukne hæler? Det er noe som både jeg og mange andre har levd med i mange år. Men jeg har endelig funnet en løsning, som faktisk fungerer veldig bra etter kort tid. NuSkin har nemlig en skikkelig fet og god fotkrem, som har reddet mine føtter! Hva er vel bedre enn å få gode og myke føtter? Jeg simpelthen elsker å se hvordan føttene mine responderer på Sole Solution. Og det har vært null stress å gå med sandaler denne sommeren her.

Kremen trekker seg ganske kjapt inn i huden din, og da vil den gi føttene dine deilig behandling. Det er lurt å bruke kremen 1-2 ganger per dag, i hvert fall dersom du har sprekker som du trenger å få lukket. Smør føttene dine, og la dem tørke litt. Har også hørt om at det er lurt å ta på en sokk etterpå, og ha den på over natten. Det vil også gi god effekt. Jeg har ikke prøvd akkurat det, men har hatt svært god effekt av kremen på mine føtter.

Det er så viktig at du tar godt vare på føttene dine. Noen deler på kroppen trenger ekstra pleie, og føttene er ett av de sårbare delene av kroppen vår. Jeg anbefaler deg å teste ut kremen, og tips gjerne foreldre/besteforeldre som ofte kan ha behov for en ekstra god fotkrem!

Du kan få tak i fotkremen her, eller ta kontakt med meg så kan jeg hjelpe deg!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg