Er det lov å være lei?

God kveld!

Jeg savner min vanlige hverdag. Det er vel greit å si høyt? For det er jo sånn at den vanlige hverdagen, som oftest fungerer aller best. Det er egentlig en del små ting som jeg savner mest. Som å ha litt alenetid om formiddagen, møte venninner til lunsj, gå turer sammen med andre, delta på musikken igjen og bare være sammen. Heldigvis så kommer det tilbake til oss igjen. Men akkurat nå er det viktig å holde seg hjemme, og det gjør jeg. Man tenker ikke så mye over dette når alt er som vanlig. Men nå har vi kommet i en situasjon hvor vi må forholde oss til nye regler. Det kan være litt hardt.

Det skal bli godt å få en god klem igjen fra mine venner. Og jeg savner selvfølgelig familien min også. Men det kommer en tid hvor vi igjen kan bestemme helt selv. Dette er bare en periode som setter oss på prøve, og som viser oss hva vi egentlig bør sette pris på i hverdagen. Jeg merker at det er mange ting som jeg trenger, for å holde på mine trygge rammer. Og jeg har enda en gang lært verdifulle ting om meg selv. Når jeg som voksen skal veilede ungene mine, så er det viktig å være ærlig. Da kan man møte dem på deres følelser, og vi har lov til å ønske oss en vanlig hverdag igjen alle sammen.

Dagene kommer og går. Det er snart påsketider, og vi kommer oss gjennom disse ukene på en god måte. Jeg er bare veldig trygg på hva jeg liker å ha i livet mitt til vanlig, og hva som ikke er så viktig lenger. For man ser jo også at man klarer seg uten tilgang til absolutt alt hele tiden. Så lenge vi alle sammen er friske, så er ikke dette så forferdelig heller. Man må bare ta en dag om gangen, og gjennomføre de rutinene som passer inn hos den enkelte. Og vi klarer å ha en ok stemning her hjemme. Hva tenker du? Er du litt lei? Hva savner du?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

Siste innlegg