Er “flink pike” bare dumt?

Jeg har alltid hatt en sterk arbeidsmoral, og vært veldig opptatt av å skulle ha en karriere. Til tider så har det gått litt for langt, og det erkjenner jeg ærlig. En stor del av årsaken til akkurat det, henger direkte sammen med min oppvekst uten selvtillit. For meg så ble det altoppslukende å være flink nok, slike at ikke noen kunne kalle meg dum. For jeg visste at de allerede hadde ødelagt mitt eget selvbilde når det kommer til kroppen min. Men hjernen min skulle ikke noen ta meg på.

Det er fint å ha god arbeidsmoral. Men det kan bli litt vel mye noen ganger. Og når jeg nå sitter hjemme, så kan dere nok skjønne at jeg var nødt til å finne på noe nytt å gjøre. Så jeg har valgt å satse på meg selv, rett og slett. Bruke de egenskapene som tilhører meg, og gjøre det med glede og energi. Min helse trenger det, og jeg må ikke bare bli sittende i et hjørne. Det er viktig for meg å ha nok å gjøre, og kan til tider derfor gape over litt vel mye om gangen. Sånn har jeg egentlig alltid vært, men nå er jeg mer bevisst på mine egne handlinger.

Skal man komme seg frem i denne bransjen, så kan man ikke sitte på gjerdet og vente på bedre tider. Nei, da må man produsere innhold hver eneste dag. For meg så fungerer det fint, og jeg trives veldig godt med denne løsningen. Det er mange som ikke skjønner min situasjon, og hvordan jeg kan jobbe på denne måten. Men jeg er heldig som har fått til en hverdag som passer for meg og min familie. Der vil alltid være delte meninger om meg, og det stresser meg ikke lenger. For jeg har funnet en ro inni meg, og vet akkurat hvor jeg ønsker ende opp.

Hard jobbing fører til resultater, og jeg vet at det vil skje hos meg også. Nye ting skjer jo hele tiden, og jeg jobber tålmodig og målrettet. I hele mitt voksne liv, så har jeg ønsket å kunne formidle. Så da er jo denne kreative bransjen midt i blinken for meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg