ER INFLUENSERE «KJØPT & BETALT»?

God kveld!

I ettermiddag så jeg en ny episode av Innafor på NRK. Temaet denne gangen var influensere, og bransjen bak profilene. For meg som er en bitteliten influenser, så var dette spennende å se på. Og jeg har jo også lurt på, om alle faktisk liker det de reklamerer for. Jeg håper at de aller fleste er ærlige, og at de velger sine samarbeid med omhu.

Det var nytt for meg å se hvordan management og byråer jobber. Og hvor mange mennesker som egentlig står bak en profilert og stor influenser. Faktisk ganske fascinerende å komme bak kulissene på denne måten. Jeg ble litt paff over omfanget, og størrelsen på opplegget. Vet ikke helt hvor stor man må bli for å ha det sånn. Må være litt rart å jobbe på den måten.

Alle oss som er i offentligheten, har et ansvar. Både små og store influensere må jobbe ærlig og troverdig. Men det er nok mye penger i dette, og man kan helt sikkert bli fristet. Jeg fikk noe å tenke på, og har blitt enda mer opptatt av troverdighet og ærlighet. Det tar jeg med meg som viktig lærdom.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg