ER VI GODE NOK?

 

God kveld!

Jeg tror at vi alle sammen kjenner på den samme følelsen mange ganger. Den følelsen som er så vond, og som skaper en usikkerhet i oss. Er vi virkelig gode nok? Selv om livet smiler, så kommer tvilen snikende hos de aller fleste. For den er så innarbeidet i vårt sinn, og vi måler oss opp mot andre. Det skjer uten at vi tenker oss om, og noen ganger kommer der en ekkel klump i magen.

Denne følelsen bryr seg ikke om du er kjendis, eller en vanlig mann i gata. Ingen er immune mot den. Jeg følger en del artister/ kjendiser på sosiale medier. Og det gjør inntrykk når Sandra Lyng åpner seg om sine følelser. For hun snakker rett fra hjertet, og deler sin frykt for å ikke være god nok. Sandra har et stort publikum, og er så dyktig. Men hun frykter også at hun ikke er god nok.

Jeg tror at vi må jobbe sammen for å bekjempe denne følelsen. Det handler om å bygge hverandre sterkere, og heie på hverandre. Unne hverandre å lykkes med sine prosjekter. Jage vekk negativitet og jantelov. Fokusere på det som gjør oss godt, og som kan inspirere oss til å jobbe videre. Alle sammen er nemlig gode nok, akkurat sånn som vi er!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg