ET KOMMERSIELT KAOS!

 

God kveld!

En av årsakene til at jeg ble usikker rundt hele bloggen, har vært all det kommersielle fokuset som influensere har hatt de siste månedene. For man kan ikke unngå å legge merke til all den reklamen som har kommet mot oss overalt. Og jeg ønsker ikke å være en influenser som blir en levende reklameplakat. Det er ikke meningen å trå noen på tærne nå, for jeg vet at det er en inntektskilde for store og små influensere der ute. Jeg kjente bare at det ikke er slik jeg ønsker å bruke mine kanaler, og ble i tvil om der er plass til en som meg i alt dette som skjer.

Jeg har en liten blogg, men jeg når likevel ut til en del mennesker hver dag. Da er jeg bevisst på hvordan jeg ønsker at bloggen min skal være, og hvordan jeg skal oppføre meg på sosiale medier. Nå kjente jeg på en frykt for å bli spist opp av kommersielle tilbud, dersom jeg ble større. Og da var det lettest å på en måte bare hoppe av alt sammen, og ikke lenger ha som mål å være blant topp 20 på blogglisten. Det er nok noe som jeg må jobbe med, og heller være trygg på mine egne avgjørelser dersom jeg blir fulgt av enda flere.

Dette høres sikkert ganske rart ut for mange av dere, og jeg skjønner at mine valg kanskje forundrer dere. Nå skal jeg kose meg med å skrive innlegg, og så skal jeg dele det som føles ok for meg på sosiale medier. Selvsagt håper jeg at mine følgere vil komme tilbake til meg, og kanskje også noen nye etter hvert som tiden går. Det ble bare litt vel mye for meg, og jeg dro i min egen bremse. Tok meg en liten pustepause, og fant igjen meg selv underveis.

Noen ganger så føler jeg at influenser bransjen blir vel kommersiell, og man glemmer å ha fokuset på det man egentlig ønsker å formidle. Nå er julen over, så da roer det seg nok ned litt, og man kan heller få være med i den enkeltes hverdag. Jeg liker nemlig å følge mennesket, og vite hva den personen står for. Litt reklame vil der alltid være, og det kan komme her også. Men ikke i de enorme mengdene som gjør at alt annet drukner fullstendig.

Jeg velger å være meg selv på godt og vondt her inne på bloggen. Det innebærer også at man ikke alltid mener det samme som andre. På mine kanaler vil der til tider være produktomtaler. Men jeg skal passe meg for å gå i den samme fellen som mange andre. Pengene rår over sunn fornuft i noen tilfeller, og man må være forsiktig. Det føles godt å komme i gang med nytt år snart, og det året kan hver enkelt fylle med det man ønsker. Jeg satser på ærlige innlegg om hverdagens oppturer og nedturer.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg