ET LITE LIVSTEGN!

Reklame | H&M Annonselenke

Elsker denne flotte genseren fra H&M!

God kveld!

Jeg tenkte at det var på tide å komme innom her med et lite livstegn fra meg. Julen har vært rolig og fin, så alt er bra her. Men jeg kjenner på en del uro, da jeg ikke helt vet hva jeg jeg vil. Nytt år nærmer seg, og da pleier jeg å ha så mange planer på plass. Nå virrer jeg rundt i villrede, og min musikk er den eneste planen som er ferdig lagt. Hva jeg ellers skal ta meg til, er svært usikkert.

For første gang på flere år, så har jeg ikke kontrollen på forhånd. Det er så mange ting som svirrer inni hodet mitt, og jeg klarer ikke å lande dem ned. Vil jeg fortsette å skrive på denne bloggen her? Ønsker jeg å være så synlig i sosiale medier lenger? Har jeg et behov for å lukke meg litt mer inn i mine egne private rom? Eller har jeg bare generelt mistet litt av min indre motivasjon?

Vil jeg angre dersom jeg velger å trekke meg tilbake? Som vanlig så vet man ikke alle svarene på forhånd. Det er skummelt for meg å ikke ha noen svar klare her og nå. Jeg må la tiden få gå, og så kjenne på tingene underveis. Akkurat det stresser meg en del, selv om mange vil tenke at det ikke er noe å stresse over. Mange tanker på en gang, og få svar.

Det har vært deilig å ha en rolig jul uten mye tid på sosiale medier. Jeg kjente at det var riktig å slappe helt av. De kommende ukene ønsker jeg å lytte mer til min indre stemme, og være snill mot meg selv. Ikke presse meg inn i mange gjøremål, som kun er til gode for andre enn meg selv. 2021 skal være et år hvor jeg tar bedre vare på meg selv, og lytter til det kroppen forteller meg.

Jeg er klar over at man mister mange følgere i sånne perioder som dette. Men det kan jeg ikke tenke for mye på. Det er på tide at jeg tar grep, og ikke mister meg selv. For det har jeg virkelig følt på, og jeg har endret kursen. Akkurat hvor det ender, vet jeg ikke her og nå. Men jeg jager ikke etter topp plasseringer lenger. Det er ikke bra for meg. Jeg vil heller bare være meg, og nyte det.

Nå gleder jeg meg til å slippe min første singel 15.januar 2021! Det er det kjekkeste med nytt år. Jeg er endelig klar for å slippe min egen musikk ,og der skal jeg legge ned masse fokus og energi!

Ha en fin romjul!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg