ET PRODUKT SOM FUNKER!

Reklame | Annonselenke Lyko

Elsker denne fargen på Lipfinity!

God kveld!

Jeg har bestemt meg for å ta ekstra godt vare på meg selv i denne vinterperioden. Det betyr at jeg skal sette av tid til meg selv, og passe på at det blir masse velvære og egenpleie. De siste årene har jeg merket at min mentale helse virkelig trenger litt ekstra drahjelp, og særlig når det er ekstra mørkt og kaldt ute. Noen ganger føler jeg at hele meg har endret seg på utrolig mange måter de siste årene. Og jeg velger nå å lytte mer til meg selv, og også dekke mine egne behov. Jeg er jo ikke bare en mamma eller kone. En kvinne trenger litt ekstra glam og pynt.

Når jeg nå skal velge meg noe til å ha på leppene, så velger jeg produkter som sitter lenge på. Og jeg ønsker at de skal gi meg fukt og fin farge. En sikker favoritt hos meg, er Lipfinity. Jeg har brukt dette produktet i flere år, og har nylig fått hjem noen nye farger. Det er herlig å sminke seg, og faktisk føle seg så fresh i mange timer. Når jeg kan se meg selv i speilet og se at sminken fortsatt holder seg på plass, så blir jeg jo svært fornøyd.

Den neste tiden skal jeg jammen meg kose meg ved sminkebordet. Og mine favoritt produkter skal brukes svært ofte. Dere kommer til å se det igjen på mine bilder, og jeg håper dere liker sminken min. La oss kose oss litt ekstra i tiden som kommer, og fokusere på det som gjør oss bra.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg