FÅ DET PÅ!

God kveld!

Jeg har bestemt meg for å pleie meg selv godt denne vinteren, og gjøre ting som jeg blir glad av. Det kan være både smått og stort i hverdagen, men jeg skal ha fokus på velvære og egenpleie. Da må jeg huske å smøre huden min, og ta på neglelakk. Eller sminke meg på en vanlig tirsdag. Alt som gjør at jeg føler meg bedre, skal tas i bruk. Det er nemlig sånn at det hjelper meg gjennom denne mørke perioden som kommer nå.

Noen vil si at det er kun overfladisk, og at jeg heller må fokusere på det som er på innsiden. Vel, det gjør jeg absolutt hele tiden. Og jeg trenger å flytte fokuset mitt litt utover også. Her om dagen så lakket jeg neglene mine røde, og det gav meg en aldri så liten opptur den dagen. Da følte jeg meg plutselig litt ekstra fin ,og humøret mitt steg litt. Jeg har troen på at velvære vil gjøre meg gladere, og da også en bedre mamma og kone.

I en hverdag som ofte føles ganske heftig, så trenger jeg all den positive energien som jeg kan finne. Om den kommer fra en god samtale med en venninne, eller litt ekstra øyenskygge på en torsdag. For meg så kan begge delene gi meg et ekstra push til å komme meg gjennom dagene på en litt bedre måte. Og jeg vet at vi er mange som bruker velvære som en oppmuntring. Jeg er på ingen måte alene om å like dette. Heldigvis føler jeg endelig at nå er det ok for meg også å pleie meg selv litt mer.

Vi har ofte en tendens til å sette alle andres behov før våre egne. Og selvsagt skal vi jo det, og særlig som mammaer. Men jeg mener også at det er viktig hvordan mammaen egentlig har det. Og jeg merker at mitt humør er svært viktig her hjemme. Når jeg har en dårlig periode, så kan det fort påvirke stemningen her hjemme, og det er jo ganske så kjedelig. Dersom jeg gir meg selv gode dager, så smitter det på en positiv måte. Så da velger vi heller det her hos oss.

Mannen min heier på meg, og liker godt at jeg sminker meg litt i hverdagen. Han ser hva det gjør med meg, og hva jeg får igjen for den egenpleien. Nå er det egentlig bare opp til meg selv å prioritere det. Jeg har alt jeg trenger, så det er bare å sette seg ned ved sminkebordet oftere enn jeg gjør nå. Og neglene kan godt få lov til å være knallrøde mye oftere. For det booster min selvfølelse!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg