Farvel Januar 2019!

Det er utrolig hvor fort januar har gått. Ukene har bare flydd av sted, og jeg har kommet godt i gang med både jobb og trening. Det har vært veldig fint å komme skikkelig i gang med 2019. Jeg har mange jern i ilden for øyeblikket, og det er mye som skal fikses. Men jeg er også i ferd med å finne en hverdagsrutine som faktisk fungerer fint for meg og min familie. Det er veldig viktig å ha en god rytme i hverdagen. Vi har kommet oss godt i vei med skole, og det er blitt de vante rutinene. Jeg liker ferier, men den vanlige hverdagen er desidert aller best.

Jeg er svært takknemlig for at helsen min er såpass god. Det er jo litt varierende for min del, ,men det kommer seg gradvis. Energien er i ferd med å komme litt mer tilbake, og det setter jeg stor pris på. Så må jeg bare være veldig flink til å ta pauser. Jeg har nå fikset det slik at jeg ikke har mye jobb i helgene. Det er fordi jeg trenger fri, og jeg vil ha tid til å være med min kjære ektemann. Han er jo kun  hjemme i helgene. Der kommer blogginnlegg i helgene også, men ikke videoer på Youtube. Jeg føler at det er riktig for meg. Noen ganger tar det litt tid før man finner det riktige tempoet. Men vi nærmer oss noe som er veldig bra for oss alle sammen.

Nå er jeg klar til å starte en ny måned! Det kommer garantert gode og vonde dager. Men jeg tar en dag om gangen. Det har vist seg å være ganske smart. Jeg planlegger alltid lenger frem. Men jeg forsøker å være tilstede her og nå. Hver dag har sin egen sjarm. Og jeg gleder meg til å se hva som kommer denne gangen. Jobben min har fungert veldig fint nå, og jeg satser på at det fortsetter på den måten fremover. Så hyggelig med alle de fine kommentarene som jeg får underveis. Det er noe som varmer hjertet mitt veldig, og jeg takker hver enkelt av Dere!

Der hadde ikke vært noen blogg eller Youtube kanal dersom ingen så eller leste dem. Men jeg har en sånn herlig gjeng som heier på meg, og som hjelper meg videre. Det er noe som jeg ikke tar for gitt, og jeg håper inderlig at jeg produserer innhold som Dere liker! Gi meg gjerne tips om hva Dere ønsker at jeg skal skrive om eller filme!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg