FAVORITTER FRA NYX!

Reklame | LYKO, NYX PROFESSIONAL MAKEUP

NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP//NYX PROFESSIONAL MAKEUP

God kveld!

Som dere vet, så jeg veldig glad i makeup, og jeg har testet en del merker de siste årene. Ett av de merkene som jeg startet med, var NYX. Det er et budsjettvennlig makeup merke, som har god kvalitet på sine produkter. For meg så var det et fint merke å bruke til ulike anledninger, og jeg har vært godt fornøyd med det jeg har brukt. Å sminke seg i hverdagen, trenger ikke å koste en formue. Man kan selvsagt finne enda rimeligere produkter, men NYX er absolutt et bra alternativ for min del. Der er så mange fine farger i palettene, og man kan velge seg litt til enhver anledning. Gøy å kunne leke litt med farger iblant, og teste ut nye måter å sminke seg på.

Jeg har testet både øyeskyggepaletter, og leppeprodukter fra NYX. Det har jeg vært tilfreds med, og kan anbefale dere. Klikk dere gjerne inn på produktene, for å få mer informasjon. Og spør meg gjerne i kommentarfeltet, dersom dere har spørsmål angående produktene. For meg så er det viktig å vise det som jeg selv har brukt, og som jeg føler kan være bra for dere å teste ut. Kos dere med sminke, og ha det som en fin velvære i hverdagen. Det er alltid kjekt å teste ut nye produkter.

Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi her igjen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg