Feminiteten eksploderer i meg!

Herlighet som jeg har forandret meg de siste årene! Det er så merkelig å se på bilder fra bare noen få år tilbake. Jeg har virkelig hatt en stor endring i livet, og feminiteten eksploderer nesten i meg! Nå er det helt vanlig for meg å bruke sminke, og kle meg opp. Jeg har ikke så mange sperrer på det området lenger. Det handler om trygghet. For nå våger jeg å være meg selv. Det er kjekt å sminke seg, og det er gøy med mote. Jeg koser meg veldig , og er i strålende humør. Helt herlig å kjenne at man lever!

Det er ganske rart å se på meg selv. Jeg liker det jeg ser, men samtidig er det litt fremmed. Nå har jeg virkelig blitt en feminin kvinne som våger å ha sin egen stil! Og jeg får heldigvis masse ros fra venner og familie. Nå bruker jeg mye mer tid på meg selv, og på eget velvære. Det er faktisk noe som jeg trenger, og som hjelper meg videre. For nå er jeg kommet skikkelig i gang, og koser meg veldig. Jeg bryr meg plutselig veldig om hvilke sko som matcher til antrekket, eller hvilke veske jeg skal bruke. Og jeg har til og med faktisk fikset neglene mine!

Men det er sånn jeg er her og nå! Forandring fryder, og det er kun meg selv som har bestemt det. Når man kjenner at det er på tide med en endring, så har jeg endelig sluppet meg selv fri til å gjøre det. Det er gøy å se hvor jeg er nå, og jeg gleder meg veldig til tiden som kommer. Men selv om jeg elsker alt som er på utsiden, så er det fortsatt innsiden som er viktigst. Det er hele meg som nå endelig finner en ny kurs!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg