FERIE ELLER ARBEIDSLEIR?

Hei!

Da er ferien i gang her hjemme, og det vil si at min mann skal være hjemme i to uker. Men jeg vet også at det betyr full rulle med masse oppgaver som skal gjøres ferdig her hjemme. Det blir nemlig ikke noen som helst tur på oss denne sommeren, så vi skal ha fokus på å komme i mål med store prosjekter både ute og inne. Alle mest så haster det med å få malt ferdig huset vårt, og det skal vi nok klare. Heldigvis nærmer vi oss noe nå, og kan se enden på det.

I tillegg holder vi fortsatt på med oppussing i kjelleren, og der skal gulvet avrettes i løpet at få uker. Vi blingset litt da vi støypte gulvet for noen måneder siden, så det ble ikke helt sånn som vi ønsker å ha det. Dermed må vi ta en liten runde med avretting nå, før vi skal legge gulv og sette opp lister. Alt dette blir ikke ferdig nå i sommerferien, men vi skal komme noen steg videre. Jeg kan nesten ikke vente med å bli ferdige med kjelleren. Der skal jeg nemlig ha mitt eget kontor, og det ser jeg virkelig frem til.

Ellers blir det å rydde litt her og der, pluss planlegge litt detaljer til konfirmasjonen som er i starten av september. Dette året er bare stappet fullt med masse utgifter, så vi valgte derfor å ikke prioritere noe mer ferieturer dette året her. Vi satser heller på en fin tur neste sommer med guttene våre. Disse to ukene kommer garantert til å løpe av sted, og jeg skal i tillegg jobbe med min business og trene litt innimellom. Så vi er litt spente på hvordan min kropp vil reagere på dette nå.

Heldigvis er vi fleksible begge to, så vi kommer garantert til å gi hverandre litt spillerom også. Det trenger vi begge to, for vi er ikke vant med å være sammen her hjemme i flere uker om gangen. Da kommer virkelig våre ulikheter til syne, og her må man gi og ta. Men jeg er så glad for å kunne ha tid sammen, og vi skal kose oss også!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg