FLATT BATTERI!

God kveld!

Jeg må virkelig si at denne uken har gått så fort unna her hjemme. Det har vært deilig å komme i gang med mine aktiviteter, og treningen har vært effektiv. Nå merker jeg endringer på kroppen min, og det motiverer meg. Da får jeg enda mer lyst til å fortsette i det gode sporet som jeg er på nå. Å ha gode vaner i hverdagen, lager en struktur som holder meg i sjakk. I helgene kan det derimot bli ganske så annerledes, og livet må leves litt mer her og nå. Min kjære mann er ganske så impulsiv av seg, mens jeg er det trauste rutinemennesket. Heldigvis blir det en god miks av det da.

I dag kan jeg kjenne at kroppen min trenger litt tid til å lades opp igjen, og har derfor senket kravene til meg selv denne helgen. Før så kunne jeg bare “glemme” de signalene som kroppen gav meg, og kjøre på som bare det uansett. Der har vært så mange smeller på grunn av det. Min kropp er ganske sensitiv dersom jeg pusher for hardt, så jeg må ha en annen strategi nå. Sakte skal jeg jo bygge meg sterkere, og kunne tåle hverdagen enda bedre. Å gi meg selv lov til å hvile, har vært en utfordring for meg. Men å lytte til signalene tidlig, har gjort meg i stand til å unngå smellene nå.

Fibromyalgi er en lumsk sykdom som gir mange utslag på kroppen min. Det kan være sterke muskelsmerter, eller ekstrem trøtthet. Jeg kan oppleve sensitiv tarm, eller smertebølger i ryggen. Kroppen stivner kjapt, og blodsirkulasjonen er elendig. Denne sykdommen blir jeg ikke kvitt, og må dermed lære meg å leve med den på best mulig måte. Når du da kombinerer denne sykdommen med mine andre kroniske diagnoser, så blir det en salig blanding. Noen ganger blir jeg både motløs og trist. Men jeg har valgt å kjempe meg videre, og finne løsninger som hjelper min kropp.

Batteriet mitt føles tomt akkurat nå. Da er det kun to ting som hjelper. Masse hvile, og å spise riktig mat. Å få i seg næringsrike måltider, gjør kroppen min bedre. Så denne helgen skal batteriet mitt få lov til å lades. Det fortjener jeg!

klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg