God stemning på SMOI!

God kveld!

I ettermiddag har jeg virkelig kost meg sammen med to gode venninner. Vi møtes med jevne mellomrom, og det er alltide like koselig. Denne gangen ble vi enige om å ta oss en tur til SMOI. Jeg elsker å gå ut sammen med mennesker som jeg er glad i, og som jeg kan stole på. Da er det kjekt å snakke om ting, og diskutere ulike problemstillinger. Å prate om livet, er lærerikt og nyttig. Særlig når de man snakker med, har livserfaring.

Jeg fikk i meg god mat, og det var noen hyggelige timer. Det er viktig å prioritere tid sammen med venner, og fokusere på det som skjer her og nå. Selv om vi egentlig har det travelt, så finner vi som regel alltid et tidspunkt hvor vi kan treffes. Det er masse latter, og litt alvor. For vi kan snakke om det som er vanskelig også. Når man merker at det er trygt å dele, så er det godt å kunne prate om vanskelige ting. Men vi koser oss jo aller mest, og har en munter tone.

Det var skikkelig koselig! Så jeg er svært takknemlig for det fine vennskapet som vi har. Jeg ble kjent med dem gjennom felles trening for noen år siden. De inviterte meg med på lunsj, og siden da så har vi møttes jevnlig. Så jeg er svært glad for at de tok kontakt, og tok initiativet til å bli bedre kjent. Årene har gått skikkelig fort, og jeg gleder meg til å videreutvikle vennskapet vårt!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg