GRATULERER, KJÆRESTEN MIN!

Bryllupet 23.07.2016
Bryllupet vårt 23.07.2016

God kveld!

I dag fyller min aller beste sjelevenn året. Ja, jeg prater selvsagt om min kjære mann. Han har bursdag, og da fortjener han litt oppmerksomhet. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye han betyr for meg, og jeg er ikke redd for å si det høyt. Å møte kjærligheten som voksen, har gitt meg en så verdifull opplevelse. Selvsagt har vi dager som ikke er rosenrøde, men sånn er det for absolutt alle der ute. Når jeg vet at han alltid er der, så føles det så trygt og godt. Han er min bauta, og jeg gjør mitt beste for å være en god kjæreste og kone for ham. Den rammen som vi har laget rundt vårt felles liv, er så betryggende.

Vi er ganske så forskjellige på noen områder. Der jeg ønsker å være synlig, ønsker han å holde seg i bakgrunnen. Derfor er han ikke med på mine sosiale medier, og det respekterer jeg fullt og helt. Han skal ikke presses inn i noen som han ikke ønsker å delta i. Det hender en sjelden gang at han blir med, men da bestemmer han det helt selv. Han er så flink til å heie på meg, og oppmuntrer meg til å være meg selv. Noen ganger må han være litt kritisk, og få meg til å tenke litt annerledes. Det gjør han stort sett på en veldig fin måte, og vi kommuniserer masse om veien videre.

Jeg kjenner at han er svært viktig for meg, og han har gitt meg et nytt liv. Å bo her i Mandal, har vært så befriende for meg. Vi har alltid jobbet oss gjennom de utfordringene som har kommet vår vei. Jeg føler meg veldig sikker på at vi skal komme oss velberget gjennom livet sammen. Der er ingen som kan trøste meg, sånn som han. Ingen andre klarer å roe meg ned etter angstanfall, på den måten som han gjør. Og der er ikke noen som virkelig ser meg, og elsker meg høyere enn det han gjør. Da vi ble sammen, så ble vi sjelevenner. Ja, det høres svært klissete ut. Men det er sant. Og det er en viktig brikke i vårt samliv.

Gratulerer med dagen til min store kjærlighet! Takk for at du er så god, stødig og flott!

Klem fra Wenche

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg