HALVVEIS ALLEREDE!

God kveld!

Da er vi jammen kommet oss til juli, folkens! Herlighet, nå er vi allerede halvveis i 2022. Hvordan føles det for deg? Har tiden gått kjapt, eller har det vært tunge tak? Jeg må bare si at for meg så går det unna i svingene, og ukene flyr av sted. Særlig etter at jeg begynte å jobbe i network marketing, så har tiden bare gått unna. Jeg tror det handler om å ha faste oppgaver hver eneste dag, som fører meg mot målet mitt. Da har jeg noe som kreves av meg hver dag, selv om jeg styrer tiden min helt selv. Når man er opptatt med noe som man liker, så blir jo dagene enklere. Sånn er det i hvert fall for meg personlig.

Men jeg ønsker jo å nå målene mine for dette året her, så jeg tar en evaluering på det nå. Viktig å se hvor langt man har kommet, og så justere målene etter behov. Det er ingen hemmelighet at mine mål er krevende å nå, men det gjør det jo ekstra gøy også. Heldigvis har jeg valgt å ha et langt perspektiv på mine mål, sånn at jeg kan ta det i mitt eget tempo. Jeg vil så gjerne at 2022 skal være et år som jeg ser tilbake på med stolthet og glede. Og jeg har masse å glede meg til de kommende månedene. Vi jobber enda med å ferdigstille platen min, sånn at den kommer ut til høsten en gang.

Jeg utfordrer deg til å tenke over din egen situasjon i dag. Er du der du ønsker å være? Har du tatt imot de mulighetene som året har gitt deg? Vel, det er ikke for sent å komme i gang med dine egne mål og drømmer! Ta tak i det som gjør det glad, og gjør enda mer av det. Våg å sette i gang med jobb eller prosjekter som du har god magefølelse på. Alt handler om hva du selv velger å gjøre. Skal du bli sittende i sofaen resten av året? Eller skal du komme i gang med det som du alltid har hatt lyst til å gjøre? Valget er ditt, og jeg håper inderlig at du setter i gang nå!

Og dersom du har lyst til å komme i gang med din egen network marketing business, så hjelper jeg deg gjerne!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg