Har Du noen ønsker?

Jeg har hatt bloggen min i noen år nå. Det er kjekt og spennende. Jeg forsøker å ha gode innlegg her på bloggen , men jeg klarer ikke å blidgjøre alle sammen der ute. Jeg er nå i tenkeboksen for å finne ut hvilket innhold bloggen skal ha i fremtiden. Her håper jeg at Dere kan hjelpe meg litt! Hva ville Dere likt å lese på min blogg? Har du noen ønsker? Jeg vil veldig gjerne høre fra Dere. For jeg tenker at bloggen godt kan få et litt annet innhold enn kun psykisk helse, tanker og følelser. Men jeg vil ikke endre formatet helt. For bloggen er fortsatt viktig for meg i min egen terapi.

Nå håper jeg at vi kan snakke sammen om dette. Du kan enten sende meg en privat melding, eller skrive en kommentar her på bloggen min. Jeg tar imot alle ideer med takk, og skal vurdere de ulike forslagene. Jeg vil nok ha en litt “lettere” tone her fremover. For livet mitt inneholder mange ting som ikke vises her. Det vil alltid være viktig for meg å kunne formidle tanker og følelser. Men jeg vil veldig gjerne vise andre sider av meg selv til Dere! Så derfor ber jeg om råd fra følgerene mine. Ta kontakt dersom Du har noen tanker eller ideer! Det kan være lurt å innhente ideer fra Dere som faktisk leser min blogg.

Som Dere sikkert skjønner, så vil jeg bruke mine kanaler som levebrød. Da må jeg våge å være litt kommersiell også. Men det vil være gjennomtenkt. For jeg er en voksen dame som ikke går med på hva som helst. Jeg håper at Dere har forståelse for dette. Jeg har gledet meg til å videreutvikle bloggen min. Og nå kjenner jeg at det er på tide. For jeg trenger ikke så mye spalteplass til egne følelser lenger. Det går jo fremover med meg! Jeg gleder meg veldig til å høre hva Dere ønsker å ha på bloggen min!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg