Har influenser kurset hjulpet meg?

God kveld!

Noen ganger så blir jeg veldig overrasket. For i løpet av livet så utvikler man seg, og endrer fokus. Og jeg har virkelig kjent på et annet fokus de siste månedene. For meg så var det et skille da jeg valgte å starte på Anne Brith Influencer program. Ikke fordi at det er en kjent person som vil hjelpe små bloggere. Men fordi jeg tok et skikkelig valg, og våget å gå for det jeg ønsker meg! Å faktisk ta et gjennomtenkt valg, og jobbe hardt for å komme nærmere det målet som jeg har satt meg. Det handlet om å ta nye steg videre i livet, og lære mer om den bransjen som jeg ønsker å være en del av. Jeg kjente at det var på tide å satse skikkelig, og gå all in.

Det var litt skummelt, og jeg var ganske nervøs i starten. For hvordan skulle jeg klare å nå målene, og gjennomføre med stil? Ville det bli altfor vanskelig, eller ville jeg finne meg selv? Jeg har hatt god effekt av selve kurset. Ny kunnskap har satt seg fast hos meg, og jeg opplever en fin fremgang på mine kanaler. Men for meg så er de personlige endringene like viktige. Faktisk enda viktigere enn tall og statistikker. For jeg har blitt sterkere i meg selv, og tar fatt på større oppgaver enn før. Dumme unnskyldninger er jaget bort. Det er ikke alt som blir like vellykket, men jeg kan i hvert fall ta med meg kunnskapen.

Heldigvis så føles det helt riktig å jobbe med blogg og sosiale medier! Så jeg har nok kommet for å bli. Men hvor jeg ender, vet ingen. Sånn sett er jeg flink til å ta en dag om gangen, og gjøre den jobben som kreves for å lykkes. Nå har jeg gått på kurs i 6 måneder, og det føles bra, Selvstendig jobbing fører meg videre, og jeg elsker å kommunisere med dere som følger meg! Der kommer nok masse kjekt i fremtiden.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg