Hektisk lørdag!

God morgen!

Nå er vi allerede i gang med en skikkelig travel lørdag. Vi skal komme oss gjennom morgenrutinene her hjemme, og så drar jeg og min kjære først til Lyngdal. Vi skal handle litt i de butikkene der, og så skal vi innom apoteket på Vigeland. Der får vi så god service, og varene er billigere enn på apotekene her hjemme. Så skal vi også innom senteret her i Mandal, og få gjort noen ærender. Da regner jeg med å være ganske sliten. Men når vi kommer hjem, så skal resten av julepynten på plass. Det eneste vi sparer, er juletreet. Så jeg regner med at denne dagen blir heftig.

Heldigvis er vi to, og min kjære hjelper meg med julepynten. Vi er ferdige på utsiden, så nå er det ikke så utrolig masse igjen egentlig. Men det skal nå gjøres, og det pleier å være litt krevende for meg. Derfor gleder jeg meg allerede til å roe helt ned her hjemme i kveld. God mat skal lages, og så skal resten av kvelden være på sofaen eller i godstolen. Det kommer vi til å fortjene. Men jeg gleder meg til å se på en ferdig pyntet stue. Julepynt er jo veldig koselig, og det skaper en egen stemning her hjemme. Så regner jeg med å begynne på julebaksten i neste uke.

Jeg håper at denne dagen går fint, og at kroppen min takler det greit. Vi koser oss sammen, og skal nok få en fin dag. Det er viktig å komme tidlig i gang, og ikke bli liggende i sengen altfor lenge. Ha en superfin dag, så snakkes vi her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Forresten folkens, hyggelig om dere har lyst til å nominere meg til Vixen Influenser awards!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg