Her gjør jeg som jeg vil!

Da jeg flyttet oss ned til Mandal, så var jeg veldig bevisst på en ting. Her skulle jeg gjøre som jeg ville! Min fortid skulle ikke styre det livet som begynte da. Men det viste seg jo kjapt at det kom til å være utfordrende en stund til. Så jeg har arbeidet veldig hardt for å komme dit jeg er nå. Endelig har tiden kommet hvor jeg kan få leve slik som jeg virkelig ønsker. Det er så befriende, og jeg er så glad. Jeg skal ikke være så engstelig lenger. For nå bestemmer jeg selv, og jeg har min kjære ektemann som støtter meg. Vi to snakker sammen, og er enige om veien videre. Jeg koser meg med alt som skjer rundt meg, og har faktisk følt meg skikkelig fri!

Nå er min hverdag en helt annen en før. Det er slutt på de årene hvor jeg løp på møter med ulike etater flere ganger i uken. Jeg trenger ikke lenger å forholde meg til alt mulig av hjelp. Vi klarer oss selv, og det går fremover med oss alle sammen. Jeg har virkelig jobbet hardt for dette sammen med min kjære. Nå er eldstemann ferdig med ti års skolegang, og er klar for videregående skole til høsten. Bare det er en stor milepæl og seier. Ungene vokser til, og det er spennende å være mamma. Noen ganger står ting litt på hodet, men vi lander på beina hver gang. Jeg har ikke hatt noe imot å bruke tiden på ungene. Men det føles veldig godt å kunne fokusere litt mer på meg selv.

Jeg gleder meg så enormt til å jobbe meg fremover som Influencer, foredragsholder og artist. Det er en stor drøm som kommer i oppfyllelse. Mye hardt arbeid ligger foran meg. Men jeg gjør det med glede og forventning. For endelig føler jeg meg fri og sterk! De gangene jeg faller sammen, så kommer jeg meg raskt opp igjen. Nå skal jeg kose meg sammen med familien, og vi skal feire våre milepæler sammen. Jeg er svært takknemlig for all den støtte og hjelp som vi har fått til nå. Det kommer garantert andre utfordringer i tiden som kommer. Men vi står bedre rustet til å takle dette nå. Heldigvis gav jeg ikke opp verken meg selv, eller familien min!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg