HVA BLIR DET TIL?

God kveld!

Da var det jammen gått noen dager uten at jeg har skrevet til dere her på bloggen min. Vet dere, jeg jobber med å føle meg fri og frank. Kunne gjøre det jeg ønsker, og ikke alltid tenke at jeg kun må gjøre det som jeg tror forventes av meg. Derfor har jeg en mye friere følelse rundt det å skrive her på bloggen. Det føles egentlig veldig deilig. Og hvis du ønsker å følge meg mer i min hverdag, så er jeg jo aktiv på Instagram hver dag.

Dette er en spennende høst her hjemme. Vi er veldig spente på om eldstemann skal bo hjemme, eller flytte i leilighet. Alt avhenger av hvor han får lærlingeplass, og jeg er så full av følelser rundt dette. Å være mamma til tenåringer/ungdommer, har jo på en måte forberedt meg på at denne dagen vil komme. Men likevel er jeg nervøs og spent. Har skikkelig mange sommerfugler i magen, og tenker så mye på ferden videre. Vi håper å få et svar innen få uker, så får vi kaste oss rundt og se hva som skjer da.

Jeg vet at mitt kontrollbehov er stort. Så det er vanskelig å gi mer slipp på ungene. Men samtidig så kjenner jeg at det også er på tide. Livet går fremover, og vi har snart en myndig gutt her hjemme. Da kan det kanskje være godt å teste ut voksenlivet litt alene også. Der er mange ungdommer som har disse utfordringene akkurat nå. Det har vært studiestart over hele landet, og man er i gang med å få nye erfaringer. Uansett hva det blir til, så skal vi støtte opp om ungene våre, og de valgene som tas.

Nå blir det en tid hvor endringer skjer, og man skal lære masse om livet. Jeg tror det er ekstra viktig å være en mamma som er tilstede, og som har tid til å lytte. Det er så spennende å høre hva ungdommen i dag tenker om samfunnet vårt, og om det livet som venter dem. Tidene har endret seg, og mulighetene er så mange. Gleder meg til å se hva det blir til i høst!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg