HVA ER EGENTLIG FORSKJELLEN?

God kveld!

Her om dagen fikk jeg en lang og fin kommentar som jeg har lyst til å følge opp her i et eget innlegg. For hva er egentlig forskjellen på network marketing og influenser? Jeg skjønner godt at det kan være litt utfordrende å vite hva som egentlig er forskjellen. Men jeg skal prøve å dele mine tanker om dette nå. For jeg har jo selv prøvd meg som influenser i flere år, og vet hva det krever av innsats for å komme seg noen vei der. Den ballen har jeg lagt død for lenge siden, og føler absolutt at det jeg nå driver med er annerledes.

Jeg opplever at det å drive sin egen network marketing business er mindre krevende, enn å lykkes som influenser. Ja, det krever en innsats å skape resultater i en network marketing business. Men jeg må ikke være så aktiv , og jeg kan jobbe etter helt egne premisser. Der er ingen tidsfrister på når innlegg må postes. Jeg bestemmer alt helt selv, og kan ta det i mitt eget tempo. I tillegg føler jeg at du bevarer mer av deg selv som privatperson. Der er fortsatt privat innhold på mine kanaler, men jeg må ikke dele like mye som før.

Sånn rent økonomisk så er det klart at man kan tjene gode penger på begge deler. Men jeg føler et sterkere eierskap til de produktene som jeg nå fokuserer på. Det er jo ikke alltid at man kan regne med at det som blir reklamert for av influensere, faktisk er det som de bruker til vanlig. Kanskje litt frekt å si høyt, men det tror jeg faktisk. De som er store, kan umulig ha alt det de reklamerer for som sin vanlige rutine hver dag. Når jeg nå markedsfører produktene som jeg har i min nettbutikk, så føler jeg at det er genuine tilbakemeldinger som jeg deler.

Jeg må forholde meg til kun en samarbeidspartner, og tjener penger på hvert solgte produkt. I tillegg vil NuSkin belønne meg med bonuser, etter hvert som teamet øker og omsetningen stiger. Der er ikke noe som helst tak på hvor mye jeg kan selge, eller hvor mange team partnere jeg kan ha. Så alt er opp til meg, og hvor mye jeg er villig til å jobbe for mine resultater. For meg er det viktig å bygge opp noe som vil bære frukter over lang tid i fremtiden min. Det vil kunne gjøre min pensjonist tilværelse betraktelig friere økonomisk.

Så jeg vil si at det definitivt er en forskjell mellom network marketing og influenser. Nå har jeg jo testet begge deler, selv om jeg ikke klarte å vokse meg så veldig stor som influenser. Det er network marketing som blir min fremtid, sammen med fokus på musikken.

Håper dette var litt oppklarende!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg