HVA ER NWM, OG HVORDAN JOBBER JEG?

Hei!

I dag har jeg lyst til å forteller dere mer detaljert om hvordan jeg jobber i min network marketing business, og hva oppgavene mine egentlig er. For der er veldig mange som ikke helt skjønner hva jobben egentlig innebærer, og det vil jeg gjerne være åpen om. I en network marketing business, jobber du online som selvstendig næringsdrivende. Og så samarbeider du med et brand, som du genuint liker og bruker selv. For min del, så var det naturlig å velge NuSkin, og jeg ble med i et online team som kalles for Beauty Secret Community.

Det som passer meg aller best med denne jobben, er at jeg jobber utelukkende online. Der finnes de som også velger å jobbe med NuSkin offline med homeparty. Men jeg har utelukkende valgt å jobbe via internett på sosiale medier. Jobben består av to deler. Den første delen er å vise frem mine favoritt produkter fra NuSkin på mine sosiale medier. Da bruker vi attraction marketing, som er markedsføring ved å vise frem og ikke pushe frem salget. Null spam eller telefonlister. Det er deilig!

Del to av jobben handler om å bygge sitt eget team. Da hjelper du andre mennesker til å starte opp sin egen network marketing business, og jeg blir da deres “business mamma” eller sponsor. Her handler det også om å tiltrekke seg mennesker som har lyst til å jobbe online, og som har fått bli kjent med meg via mine sosiale kanaler. Hvis du vil jobbe med meg, så må du ta kontakt med meg. Jeg pusher ikke noen, og jeg er svært glad for at vi jobber på denne måten. Da er det jo sånn at de som vil starte, faktisk har lyst til dette selv.

Alle som jobber i network marketing som distributører for NuSkin, har provisjon lønn basert på produktsalg. Det er helt likt for absolutt alle. Dersom du velger å bygge team, så vil du da bli belønnet med ekstra lederbonus fra NuSkin etter hvert som teamet leverer bra resultater. Så det er veldig rettferdig system, og jeg tar ikke en krone fra de som jeg er business mamma for! Jeg kan også betrygge dere alle på at Nuskin er godkjent av Direktesalgsforbundet, og har et helt lovlig og bra opplegg som er svært rettferdig.

Så hva gjør jeg jo da egentlig hver dag? Jo, jeg er aktiv på mine sosiale medier. Det betyr at jeg skaper innhold til Instagram, Facebook og Snapchat. Passer på at der postet nye innlegg i feed hver eneste dag, og sender live sendinger så ofte som jeg kan. Filmer video snutter til story, og viser frem de deilige hudpleie og sminke produktene som jeg bruker hver dag. I tillegg prater jeg masse med mennesker på sosiale medier, og jeg deler om business muligheten.

Synlighet er alfa og omega. Det nytter ikke å være synlig to ganger i uken. Her må man virkelig være villig til å vise seg frem, og være konsekvent i jobben hver eneste dag. Så dette er ikke en hobby. Nei, det er en jobb som krever tålmodig innsats over lang tid. Den jobben jeg gjør i dag, ser jeg kanskje ikke resultatet av før om noen måneder. Heldigvis er jeg innstilt på å bruke tiden. For da vet jeg at det løsner etter hvert. Jeg koser meg veldig, og stoler på prosessen.

Hvis du synes at dette er interessant for deg, så send meg gjerne en melding via mine sosiale medier. Så kan vi ta en uforpliktende prat om muligheten! Null økonomisk risiko, og null varelager er også digg med denne business muligheten.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg