Hva gir meg glød?

Det er så viktig å ta vare på seg selv!

Jeg har nok aldri vært den damen som har tatt best vare på huden min. Faktisk så har jeg egentlig aldri likt å bruke fuktighetskremer. Det har vært så klissete, og faktisk litt ekkelt. Men som voksen så har jeg jo skjønt at det kan være lurt å passe på huden sin litt også. Særlig når jeg i perioder bruker masse sminke nesten hver dag. Så da måtte jeg finne meg noen produkter, som passet for meg og min hud. Jeg har falt pladask for Skin Camilla Pihl, og jeg bruker også hennes hårprodukter. Dette er ikke et kommersielt samarbeid, men kun omtale av produkter som jeg selv liker.

Velvære gir meg en ekstra glød i hverdagen!

Det har vært en prosess for meg å begynne med hudpleie, og jeg kan til tider fortsatt være ganske sløv. Men de periodene hvor jeg er flink, så merker jeg jo at gløden blir sterkere og bedre. I går kveld brukte jeg en maske, som skal trekke inn i huden mens du sover. Og jeg våknet opp med skikkelig mykt og strålende ansikt. Deilig lukt, og en god følelse i hele meg! Når jeg har gode perioder, så tar jeg mye bedre vare på meg selv. Passer på at jeg renser huden min godt, og bruker hudpleie produkter ofte. Jeg håper at det kan bli en rutine for meg daglig, uansett hvilken form jeg er i ellers.

Unn deg tid til å pleie kroppen din i hverdagen!

Jeg skal garantert få hjem enda flere produkter i denne serien, og ta ekstra godt vare på meg selv i tiden fremover. For det fortjener jeg faktisk! Og den deilige gløden jeg har kjent å den siste tiden, er virkelig noe som jeg bør ha i hverdagen min. Gleder meg til å teste ut spennende produkter, og ta vare på meg selv i hverdagen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg