HVA SIER DU TIL DEG SELV?

Hei!

Er du bevisst på hvordan du tenker om deg selv? Hvordan snakker du til deg selv? Dette er noe som jeg ble bevisst på for noen år siden, og har jobbet knallhardt med i eget liv. For det har så utrolig mye å si. Dersom du fokuserer på de riktige tingene, så vil du blomstre og vokse. Og jeg vet at det er mange harde tak underveis i livet. Men det kan bli så mye bedre dersom du tar ansvar for ditt eget liv, og din egen fremtid. Har du mål som du vil nå? Ja, da må du ta frem de positive ordene om deg selv. De skaper selvtillit, og du våger å gjøre det som trengs for å oppnå resultater.

Aldri la negative mennesker få bestemme over din fremtid! Selv om de ikke har de samme målene i livet som deg, så skal ikke det hindre deg fra å leve det livet som du ønsker deg. Omgi deg med positive mennesker, som ser ditt potensiale. De vil heie på deg, og gi deg den støtte som du trenger i vanskelige perioder. Når du har et nettverk som støtter deg, så blir det enklere å stå i stormene. Dersom du opplever at andre har en negativ holdning til deg, så bør du vurdere hvor stor plass dette mennesket skal få ha i din hverdag. Selv har jeg valgt å fjerne meg fra andres negativitet, og det har frigjort meg.

Jeg sier ikke at det har vært enkelt å gjøre. Nei, dette er prosesser som har kostet masse krefter. Og noen tårer. Men etterpå at har jeg blitt sterkere og modigere. Våget å sette meg mål, som jeg selv har bestemt. De målene har jeg eierskap til, og det gir meg motivasjon til å jobbe hardt hver eneste dag. Jeg gjør det for meg, og for mine nærmeste. De som heier på meg, og som støtter meg. Det er det som betyr noe i det lange løp. Og det har hjulpet meg til å tro på de positive ordene som jeg sier inni hodet mitt. At jeg er god nok. Og at jeg er rå!

Du har hørt det mange ganger før, men jeg sier det likevel. Du er verdifull akkurat sånn som du er. Og du har kvaliteter og egenskaper som du kan bruke til akkurat det du selv vil. Lytt til deg selv, og ha fokus på de gode ordene.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg