Hva skjedde i Oktober 2019?

God morgen!

Da er nok en dag i gang, og det er jammen meg snart helg igjen. Det er siste dagen i oktober, og jeg tenkte det kunne være koselig å se hva som egentlig har skjedd denne måneden. Det har vært en del nerver denne måneden, for jeg skulle utenfor komfortsonen min ganske ofte. I begynnelsen av måneden, så gjennomførte vi basar i Mental Helse Mandal og Lindesnes. Mange flotte gevinster fikk nye eiere, men det var litt skuffende oppmøte. Men alt gikk veldig greit, og det er godt hva som er gjort. Jeg fikk også endelig fikset neglene mine, og jeg er svært fornøyd med resultatet. Det var riktig av meg å bytte negl designer, for å si det sånn.

Jeg fikk tatt meg en tur til frisøren, og det var deilig med litt egenpleie. Månedens desiderte høydepunkt var uten tvil turen til Tromsø! For en fin helg, og så mange flotte mennesker. Jeg har fått nye venner, og jeg lærte masse på kurset. Det var skikkelig gøy, og jeg måtte klare meg uten koffert. Når jeg tenker tilbake, så er jeg ganske stolt over min egen innsats den helgen. Men det har uten tvil kostet meg masse. Angstanfallene har kommet på rekke og rad denne måneden, og det har ikke vært så lett. Men jeg er roligere og enda mer fokusert nå. For jeg har lært masse om hvordan jeg er, og hva som må jobbes med på det personlige plan.

Her hjemme i Mandal, så har jeg vært med på utekonsert. Det var en skikkelig gøy opplevelse! Jeg sang, og spilte slagverk. Når man virkelig ønsker å lære nye ting, så er det mestring å kunne spille offentlig på et relativt nytt instrument. I tillegg så har jeg vært sammen med venninner, og kost meg skikkelig sammen med dem. Å bruke tid på gode venner, er virkelig givende for meg. Så det har vært veldig bra. Rent personlig så har jeg tatt noen konkrete valg. Det handler om å slutte med dumme unnskyldninger, og faktisk våge å gå fremover i livet. Legge vonde ting bak seg, og ikke trykke meg selv ned.

Så denne måneden har virkelig vært svært innholdsrik for min del. Og jeg gleder meg over alle de gode minnene som har blitt skapt. Jeg gleder meg til å se hva november vil servere meg. Det er uansett viktig å møte en ny måned med glede og forventning. For det har så mye å si. Jeg kan få til masse, og det skal jeg jammen meg satse på. Håper at du også gleder deg til en ny måned med nye muligheter! Ha en strålende dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg