Hva skjer i 2019?

Godt nytt år til Dere alle sammen! Det er alltid spennende med nytt år, og nye muligheter. Jeg føler virkelig at jeg starter på nytt nå siden jeg har akkurat kommet i gang etter min lille pause. Men nå er jeg klar for å skape nye resultater i 2019! Jeg er optimistisk med tanke på det nye året. Der skjer masse i mitt privatliv, og jeg har en del følelser knyttet til ting som skal fikses dette året. Men jeg ønsker å holde noe privat. Det er viktig for meg. Jeg skal jobbe videre med bloggen og Youtube kanalen min. I tillegg skal jeg fortsette å skrive egen musikk. Jeg planlegger å ha en konsert utpå våren hvor jeg fremfører egen musikk! Det er noe som jeg virkelig gleder meg veldig til, og som vil bli en stor milepæl for meg personlig.

Jeg håper at firmaet mitt vil få flere oppgaver det neste året. Det er jeg ganske sikker på. Mange brikker skal snart komme på plass, og da kan jeg forhåpentligvis komme noen steg videre. Jeg har mange planer, og vet veldig godt hva jeg selv ønsker. Men jeg må ta et steg om gangen, og gjøre mitt aller beste underveis. Man kan ikke ta alt på en gang. Jeg føler meg trygg på min egen situasjon. Det kommer nok til å bli noen harde tak dette året også. Men jeg tror at det kan bli veldig spennende også. Jeg velger å være optimist. Det kommer nok til å bli mange turer utenfor komfortsonen. Men det er jo da det magiske skjer!

Det er ikke en selvfølge for meg å kjenne på glede. Men jeg velger å kjempe meg videre hver eneste dag. Jeg kan ikke verken skjule eller endre min fortid. Men jeg kan velge hvordan jeg vil håndtere den. Nå bruker jeg mine erfaringer for å hjelpe andre mennesker i samfunnet. Så kan jeg ikke blidgjøre alle sammen, og vi har ulik smak. Noen vil elske det jeg driver med, og noen vil hate det. Sånn er faktisk livet. Men jeg håper at vi likevel kan respektere hverandre, og oppføre oss greit mot hverandre. Jeg velger å bruke stemmen min. Det er en viktig del av mitt liv nå. Den skal jeg bruke etter beste evne! Jeg gleder meg til å se hva 2019 har til meg!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg