Hvor er av og på knappen?

Jeg bobler over av energi!

God morgen!

Jeg må virkelig finne en løsning på enkelte ting. For nå er jeg altfor energisk og intens. Snakker på inn og ut pust, og har tusen ting på hjertet. Jeg skjønner det selv etter en stund, for jeg merker at jeg blir sliten på en rar måte. Akkurat som at hodet til slutt ber meg om en etterlengtet pause. Musikkterapeuten bekrefter at jeg snakker vel mye for tiden, og han sier at det er overgangen på medisiner som gjør det sånn. Jeg klarer rett og slett ikke å la vær. Litt flaut å kjenne på disse tingene, men jeg velger å være ærlig om det. Humøret mitt er bra, og jeg koser meg fortsatt. Men må jobbe meg litt mer balansert.

Hvordan skal jeg regulere meg selv?

Det er fint å være ivrig og engasjert i det man driver med. Men man må ha sosiale antenner på plass, og ikke ta all plassen. Der må jeg bli mye bedre, og jobber med saken allerede. Nå skal vi snart ha større grupper på musikkterapien, og da må jeg være roligere. Jeg kan ikke ta helt av, og bare gi gass hele tiden. Da kommer det en smell en eller annen gang. Den vil jeg aller helst unngå. Tenk at det skal være så avgjørende hvilken type medisin man får, og hva man føler og tenker. Jeg var klar over at noen endringer ville komme i etterkant av medisinbytte. Men dette var en større forandring enn forventet. Heldigvis er den jo positiv, men trenger bare litt justering.

Jeg vil være meg selv, men ikke helt Duracell!

Hodet mitt jobber intenst, og følelsene forsøker å finne sin plass. Jeg lærer meg å kontrollere både gode og vonde følelser nå. Helt på nytt, selv om man jo har et grunnlag fra før. Det føles litt som at følelsene mine endelig får frisk luft, og får kjenne på vinden som blåser i alle retninger. Fotfestet mitt må være støtt, og jeg må kontrollere meg selv litt. Slippe meg litt og litt fri. Våge å gradvis gi slipp på det usikre. Da vil dette nok ordne seg. Jobben må bare gjøres først.

Jeg ønsker deg en superfin onsdag, og håper at vi møtes igjen her på bloggen i kveld!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg