Hvor mye får jeg gjort?

De effektive dagene, elsker jeg aller mest!

God kveld!

I dag har jeg virkelig hatt en effektiv, og veldig fin dag. Det er herlig å ha gode arbeidsdager, hvor man virkelig føler at man har bestått dagens oppgaver. Jeg har spilt inn nye videoer til Mestringsklubben, og jeg gitt ut ny episode av podcasten min. Så er jo bloggen oppdatert, og innlegg ligger klare til publisering. Jeg er veldig glad om dagen, og det smitter over på arbeidet mitt. Dagene flyr av sted, og jeg har ikke så lange hvilepauser. Jeg slapper av flere ganger daglig, men ikke så lenge og så sliten som før. Nå jobber jeg meg gjennom dagsplanen, og kommer meg i mål stort sett hver dag. Da må man ha lov til å være fornøyd med egen innsats.

Jeg fokuserer på å ta en oppgave om gangen!

Onsdager har blitt en viktig jobbdag her hjemme. Når jeg har vært mange timer på musikken på tirsdager, så er det nemlig ikke så mange oppgaver som kan forventes å bli gjennomført akkurat den dagen. Så dagsplanen har blitt justert, sånn at det fungerer enda bedre i hverdagen. Herlighet, det føles så deilig å ha full kontroll å egne oppgaver. Slike dager som dette, så er jeg bare så takknemlig for min positive utvikling! Jeg koser meg foran kamera, og det er så kjekt å redigere video. Bilder tas hver morgen for tiden, og dermed oppdateres bildebiblioteket mitt jevnlig. Fantastisk følelse å endelig være skikkelig i gang igjen.

Husk at du kommer akkurat så langt, som du selv vil!

Nå gleder jeg meg til å poste nye videoer i Mestringsklubben på fredag. Så får vi se hvilke tilbakemeldinger jeg får da. Der kommer inn så fine meldinger til meg hver gang jeg slipper en ny video på Youtube, så det er bare ekstra moro. Jeg skal fortsette å jobbe på denne positive måten, og gleder meg bare til å videreutvikle meg enda mer. Jeg er glad i meg selv akkurat sånn som jeg er. Men det skader ikke å ta nye steg i riktig retning!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg