HVORDAN SKAL JEG TAKLE DET?

God kveld!

Jeg forsøker ofte å være mentalt forberedt. Det handler om at jeg liker å være i forkant, og hele tiden ha god kontroll på hva som møter meg. Det kan være ganske så utfordrende, og det gjør også at jeg bruker masse energi på det hele tiden. Dette har jeg snakket om i terapi timer, og de sier at det her helt normalt for mennesker som har en slik fortid som meg. Men det er mulig å gjøre noe med det, gradvis over tid. Jeg har jobbet med å være mer tilstede her og nå. Klare å nyte øyeblikket, og kose meg der og da. Jeg er ikke i mål, men merker en endring.

Det er jo helt umulig å alltid ligge i forkant. Det sliter deg helt ut, og er enormt krevende å stå i. Men noen ganger er det bare sånn kroppen er skrudd sammen, og det tar tid å løsne en slik knute. Heldigvis har jeg evnen til å jobbe meg gjennom mentale utfordringer, og dette skal jeg også klare å løse. Så jeg forsøker å ikke planlegge absolutt alt jeg skal til enhver tid. Våge å ta ting litt mer på sparket. Bli med på ting som kommer overaskende på meg.

Men jeg merker at det er krevende for meg å forberede meg mentalt til platen min kommer ut. For jeg aner jo ikke om der skjer noe i det hele tatt. Kanskje blir det ikke mottatt sånn som jeg håper. Eller så kan det bli en veldig positiv opplevelse, som åpner opp nye dører for meg. Faktumet er at ingen vet hvordan det kommer til å gå. Og da kan jeg ikke forberede meg på å takle det på en spesiell måte. Jeg må være åpen for det meste. Og det er ganske så skummelt for meg.

Vi har jobbet så hardt med musikken, og jeg har gravd dypt i meg selv når jeg skrev tekstene mine. Så dette er sårbart, og jeg utleverer meg selv på en heftig måte. Derfor må jeg forberede meg mentalt, men på en annen måte enn før. Jeg jobber med å stå trygt i meg selv. Være stolt over den jobben som vi har gjort.  Uansett hvordan platen mottas, så er jeg fornøyd med egen innsats. Og musikken har blitt sånn som jeg håpet på. Jeg må fokusere på det. Og gi meg selv trygge rammer, sånn at jeg takler det som måtte komme av reaksjoner.

Mest av alt så gleder jeg meg til platen endelig slippes, og jeg skal gi dere datoen så fort som jeg selv får vite det!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg