HVORFOR KIKKER DU BARE PÅ?

God kveld!

Hender det ganske ofte at du kikker på andre på sosiale medier, og så stikker det litt i magen din? Kanskje kjenner du at mange ting ser spennende ut, men så velger du å bli sittende uten å ta action? Jeg satt også sånn. For jeg fulgte med på flere damer som drev på med network marketing, og det føltes fristende og spennende. Men så tok usikkerheten meg, og så lot jeg bare dagene gå uten å bestemme meg. Til slutt valgte jeg heldigvis å kontakte en av dem, for å få svar på de tingene som jeg lurte på.

Ja, det var skummelt å kaste seg ut i det. Men jeg har aldri angret. Det er en jobb som krever at du byr på deg selv, og er synlig. Men du får så mye igjen. Både det å tjene litt ekstra penger, men også mange nye bekjentskap og vennskap. Jeg digger å jobbe på denne måten, fordi det innebærer en så stor frihet. Det er jeg som bestemmer når jeg skal jobbe, og hvor lenge jeg skal jobbe. Der er ikke noen økonomisk risiko, og jeg kan selv bestemme hvilke produkter jeg ønsker å bruke og vise frem.

Men den delen av jobben som inspirerer meg aller mest, er uten tvil at jeg får lov til å gi denne muligheten videre til deg og damene som allerede er i teamet mitt. Å følge dem på deres reise, er bare så herlig. Og jeg koser meg sånn når jeg ser hvordan de trosser komfort sonen, for å ta nye steg. Da kan jeg nesten glemme min egen business et øyeblikk, og har mest lyst til å kun bruke energien min på det å skape et stort team. Her er der plass til mange flere, så kom i gang du også. Jeg er klar til å hjelpe deg i gang, og støtter så lenge som du ønsker det.

Nå er tiden inne for å slutte å bare kikke på andre, men faktisk ta din del av kaka! Der er plass til akkurat DEG!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg