Hvorfor slutter de store bloggerne?

Hvorfor slutter de store bloggerne?

I går annonserte Pilotfrue at hun tar en pause fra bloggen sin, og at hun er usikker på om hun kommer tilbake noen gang. For meg så kom det ikke overraskende. Jeg føler at det gradvis har kommet færre innlegg på bloggen hennes, og at hun sikkert rett og slett har gått litt lei etter 6 år med blogg. Jeg kjenner henne ikke i det hele tatt, men har kommunisert med henne for veldig lenge siden. Da var hun så snill, at hun svarte på noen spørsmål angående bloggen min. Jeg var frimodig, og sendte en melding til noen bloggere, og spurte dem om gode råd. Det var kun Pilotfrue som tok seg tid til å gi meg et ordentlig svar.

Jeg har fulgt henne på bloggen fast, til tross for at vi er svært ulike. Men jeg har på en måte vært litt fascinert av måten hun har skrevet om livet sitt, og har kost meg på bloggen hennes. Kommer definitivt til å savne hennes innlegg, men følger henne videre på andre sosiale medier. Det er krevende å ha en blogg i 6 år, og være så mye i offentligheten som hun er. Og jeg aner ikke noe som helst om hvordan det må føles, at så mange vet hvem man er. Jeg vet bare at å skrive blogg, kommer ikke av seg selv, så hun har gjort en solid jobb for å komme dit hun er i dag. Blir spennende å se hva hun skal drive på med i tiden som kommer.

Det er ikke umulig at hun plutselig dukker opp igjen på bloggen. Vi har jo opplevd det tidligere med store bloggere. De trenger en lang pause, men så kjenner de på savnet etter bloggen likevel. Vel, vi får bare vente og se. Det har vært kjekt å følge med på bloggen, så jeg håper at hun deler masse på andre kanaler i tiden som kommer. Jeg håper bare at hun trives med det hun gjør, og at hun vet vi er mange som vil savne innleggene hennes!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg