IKKE GRU DEG TIL HØSTEN!

God kveld!

Jeg tror vi er mange som bruke høsten til å ha en ny start. Det er nesten som at man får en ny mulighet til å gjøre endringer, og sette i gang med nye prosjekter. Sånn er det for meg hvert eneste år, og jeg er faktisk ganske så glad i høsten. Her har jeg kommet i gang med regelmessig trening igjen, og det jo kroppen påfyll av positiv energi. Alt ligger til rette for at denne høsten skal bli fin for meg, og mine nærmeste. Om noen få uker er skolene i gang igjen, og det betyr oppstart på ungdomsskolen for minstemann. Eldstemann skal i gang med andre året på videregående. Akkurat sånn som været er nå, så føles det nesten som høst allerede. Glemmer liksom at vi enda er i slutten av juli. Men det kan fortsatt komme fine dager, så jeg velger å være optimist. Jeg har jo ikke ferie, da jeg er hjemme hele året. Så det er ikke så stor forskjell på dagene for min del, utenom de vanlige rutinene. Og tro det eller ei, men jeg liker de vanlige hverdagene aller best. Merker veldig at ungene er blitt større, og har andre behov nå enn før. Det frigjør litt mer tid ti meg selv, og jeg kan legge litt mer planer på egenhånd. Sånn sett så har denne sommeren virkelig vært ganske så fin for min del.

Sommeren har gitt meg verdifulle erfaringer, som jeg skal ta med meg videre i hverdagen. Det handler om større trygghet i meg selv, og jeg føler meg mye sterkere. Jeg gjør mine dager så gode som mulig, og passer ekstra godt på kroppen min. Nå vet jeg mer om hva jeg tåler, og hva som er for mye. En ganske smertefull sommer har det vært, men jeg forsøker som alltid å lære noe konstruktivt av det som skjer. Der er jeg faktisk ganske god, og det hjelper meg til å stake ut en ny kurs. Å lære av sine egne feiltrinn, er en viktig egenskap. Det har jeg lært fra jeg var liten jente, og er viktig for meg den dag i dag. Noen ganger blir det utfordrende, men vi kan alle sammen bli bedre kjent med oss selv i slike øyeblikk. Jeg ser frem til høsten, og har bestemt meg for å ha en god og positiv innstilling til det. Der kommer nok noen harde runder der også, men sånn er jo livet. Det blir uansett masse å gjøre, og jeg fyller opp dagene mine med konstruktive aktiviteter og oppgaver. Ekstra viktig å ha gode planer, da jeg jo er hjemme hver eneste dag. Skaper heller min egen vei, og det er kjekt å se resultatene av det nå.

Til tider så er jeg svært trist fordi jeg ikke kan være i vanlig jobb. Men så vet jeg jo at det ikke nytter å sørge for lenge over det. Min energi skal heller brukes på familien min, og på mine egne kanaler. Deilig å ha noe som må gjennomføres hver eneste dag, og som holder meg kreativ. Håper at du også kan gå høsten i møte med et positivt sinn, og glede deg over alle de mulighetene som faktisk finnes der ute!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg