IKKE HELT ETTER PLANEN…

God kveld!

I forrige uke var jeg opptatt med platestudio innspilling, og vi var så klare for å spille inn tre låter. De hadde vi jobbet intenst med i en lengre periode, og vi hadde hevet nivået betraktelig. Men det gjør det jo også ganske så utfordrende å spille inn live i studio. Alt skal klaffe, og vi måtte alle sammen finne frem vår beste side. Tirsdagen gikk veldig fint, og to låter ble akkurat sånn som vi hadde håpet på. Derfor var vi alle sammen ved godt mot da torsdagens økt skulle starte.

Men det skulle vise seg å være den dagen hvor alle sammen slet, og vi måtte ta låten om igjen mange ganger. Vi forsøkte også å bygge på den versjonen som vi klarte best, men forstod at dette ikke kom til å bli bra nok. Jeg er fast bestemt på at kvaliteten på platen skal være så bra som mulig. Og vi var alle sammen enige om at dette kunne vi gjøre bedre. Dermed måtte vi innse at den kvelden ikke gav oss det forventede resultatet. Skikkelig kjip følelse, og den hang i meg neste dag også.

Jeg mener at man skal strekke seg etter å gjøre det aller beste. Selvsagt kan fallhøyden da bli større, men jeg legger ned sjelen min i dette prosjektet her. Vi har tid til å gjøre denne låten på et senere tidspunkt, og det føles bra. Denne erfaringen er nok god å ha med seg videre i karrieren som artist. Det er ikke alltid alt går så enkelt som man ønsker, og man må grave dypere for å finne det man trenger av kvaliteter. Bandet er heldigvis ved godt mot, og så klare for å nå øve til vår opptreden 13.oktober.

Nå skal vi kose oss litt, og glede oss over de utfordringene som venter på oss. Etterpå blir det mer øving, før ny tur i studio. Jeg kommer til å være både lettet og glad når innspillingen er vel gjennomført. Men herlighet så mye kunnskap jeg får nå. Det er jeg glad for.

Ha en fin kveld, så snakkes vi snart igjen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg