IKKE SÅ LETT PÅVIRKELIG LENGER!

God kveld!

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker så godt å skrive ned tankene mine her på bloggen. Noen ganger går det litt tid mellom innleggene mine, men jeg faller alltid tilbake til å ville skrive litt igjen. Det er noe med det å sette ord på det man tenker eller føler. Og gleden av å kunne dele noen glimt fra livet mitt med dere. I en travel hverdag så er disse skrive stundene et lite pusterom for meg. Høres kanskje rart ut, men det hjelper meg til å renske hodet litt,

Da jeg drev med blogg for fullt, så ble jeg lei. Og jeg ble fanget inn i et mønster som jeg ikke ønsket å sitte fast i lenger. Det måtte være mer frihet, og ikke så mye flink pike mentalitet over det. Noen lærdommer har vært ganske brutale opp gjennom årenes løp. Men jeg merker at dette nå bare er en hobby, og ikke noe som jeg skal stresse meg opp over. Det er så deilig å kjenne på. og det gir meg mer glede når jeg faktisk skriver innleggene nå.

Min hverdag er uten tvil en ganske annen nå, enn da jeg startet å blogge for noen år tilbake. Jeg har blitt enda mer voksen, og har landet på et trygt og godt sted i livet. Der er masse som jeg har lyst til å gjøre fremover, og det kommer nok til å skje etter hvert. Hver epoke har sin lærdom, og jeg føler meg tryggere i meg selv nå. Ikke så lett å påvirke meg lenger, og jeg vet hva og hvor jeg vil. Noen ganger må jeg bare tenke litt over livet, og faktisk unne meg å være stolt over egen fremdrift.

Så vil der alltid komme nye utfordringer, og jeg kommer sikkert til å tryne flere ganger. Men sånn er jo livet, og man kan ikke unngå det i lengden. La oss heller våge litt mer, og ta de sjansene som dukker opp i livet. Det har jeg tenkt å gjøre!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg