Ikke snakk deg selv nord og ned!

God lørdagsmorgen, kjære dere!

Da var lørdagen i gang, og jeg har noe på hjertet som jeg ønsker å si til deg i dag. For jeg merker at altfor mange mennesker snakker seg selv ned hver eneste dag. Inkludert meg selv, og jeg er ekspert på det. Men jeg har snudd dette i eget liv, og forsøker heller å snakke meg selv opp og frem. Det har faktisk gitt livet mitt en ny start, og jeg vil gjerne at du også skal få det bedre i din hverdag.

Begynn å legg merke til hva du egentlig sier til deg selv i løpet av en dag. Hvor mye av det er negativt, og hvor mye er positivt? Hvilken pott blir høyest til slutt? Vel, de aller fleste av oss sier mest negativt. Det er skremmende, og de eneste som kan endre det er oss selv. Så nå må vi passe på oss selv i tiden som kommer. Når negative ord vil ut, så må du jage dem vekk. Tenk deg om, og vurder om det faktisk er så ille som du vil ha det til å være.

Fokuset skal være på alt det positive som skjer i ditt liv. Hva er det som er bra i din hverdag, og hvordan kan du bruke det positive? Ta godt vare de positive følelsene som kommer i hverdagen din. Våg å nyte det litt mer enn du gjorde før. Gi deg selv et klapp på skulderen, og vær fornøyd med deg selv. Man skal selvfølgelig sette krav til seg selv. Men ikke dra deg selv ned i gjørma! Når du opplever mestring, så nyt den gode mestringsfølelsen som kommer.

Man skal ikke ha dårlig samvittighet fordi man roser seg selv. Det er faktisk en meget viktig del av livet ditt. Jeg vil at hver gang du tenker negativt, så skal du tvinge deg selv til å tenke på dobbelt så mange positive ting. For der er fint ting rett rundt deg. Det handler om å kunne legge merke til det gode i livet. Jeg er sikker på at du kan finne masse spennende i dine omgivelser.

Ha en fin dag, og husk på det som du nettopp har lest her. Vær god mot deg selv, og fyll hjerte og hodet med positive tanker!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg