Ikke ta fra meg drømmen!

Ingen får lov til å ta bort drømmene mine!

God morgen!

Jeg har alltid hatt drømmer og visjoner. Lengtet etter å kunne gjennomføre de aller viktigste drømmene mine. Noe kommer til å bli virkelighet, mens andre ting forblir bare en drøm. Men det har vært utrolig viktig for meg å kunne ha disse drømmene for fremtiden. For det har hjulpet meg i hverdagen, fordi jeg har noe som jeg vil oppnå en vakker dag. Det er godt å være sta iblant. Særlig når man jobber i motvind over lang tid. Jeg har lært så utrolig masse i de årene, og tar det med meg videre.

Jeg er født med en stahet, som virkelig redder meg!

Nå er jeg kommet dit hvor jeg kan faktisk gjennomføre drømmer. Det er mulig å få gjort en del av de tingene som jeg alltid har ønsket å gjøre. Selv om det fortsatt ligger frem i tid, så har jeg innsett at ting i er i ferd med å skje. Jeg er på god vei videre, og har funnet en styrke inni meg. Den gjør meg i stand til å gyve løs på disse oppgavene. Det er så utrolig viktig at man aldri gir opp seg selv! For selv om veien er både kronglete og lang, så kommer man seg nærmere målet.

Mine drømmer skal holde meg i aktivitet!

Det er så utrolig kjekt å kunne lage seg konkrete planer, og ta ulike veivalg. Det motiverer både meg og min mann. Sammen har vi jo også drømmer for fremtiden, og vi er i ferd med å se på de mulighetene som kommer etter hvert. Tiden jobber for oss, og ikke mot oss akkurat nå. Det føles utrolig deilig! Gleder meg veldig til å oppleve det som kommer i fremtiden. Jeg velger å være optimist!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg