JAKTEN PÅ GODFØLELSEN!

God kveld!

Jeg har lyst til å invitere deg inn i min gruppe på Facebook, Wenche`s Feel Good Community!   Der ønsker jeg å dele mine tips om hvordan få den beste følelsen, både fysisk og psykisk. Du vil finne en miks av innhold, og der vil selvsagt også være innhold om hudpleie og velvære. Det er viktig å ha en god følelse. Og det er noe som vi trenger i hverdagen vår. Vi trenger personlig velvære, og ta oss tid til å nyte litt i den travle hverdagen.

Akkurat hva som gir deg den gode følelsen, kan være så mangt. Jeg kan få en kjempegod følelse av å være i fysisk aktivitet. Det kan være så deilig å være sosial sammen med venner. Et godt måltid kan også gi den gode følelsen. Og jeg får alltid en god følelse av å gjennomføre hudpleie rutinen min, og ta godt vare på kroppen min. Min gruppe skal være et positivt sted, hvor vi fokuserer på alt som kan gjøre oss godt. Det er viktig å minne oss selv på at vi fortjener å kjenne på den gode følelsen så ofte som vi kan.

Veien blir til mens man går, så der vil komme litt av hvert i gruppen min. Men jeg ønsker jo å kunne dele om de produktene som jeg selv bruker, og som gir meg den beste følelsen av velvære. Min nettbutikk bugner jo av gode produkter, så de vil dere få vite mer om der inne. Jeg gleder meg til å jobbe videre med innholdet, og håper å se deg inne i gruppen min på Facebook!

Ha en strålende fin kveld, så snakkes vi igjen i morgen kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg