JEG BARE MÅ GJØRE DET!

 

God morgen!

Jeg har den siste perioden trent hver morgen. En fridag innvilget jeg meg på lørdag, men da ble kroppen ikke særlig blid. Så nå er trening den viktigste oppgaven hver morgen for meg. Og det er så kjekt når man kan merke fremgang! Da blir jeg enda mer motivert, og jeg kjenner at kroppen har godt av det. Jeg vil så inderlig gjerne at kroppen min skal kunne holde meg på beina i mange år. Da må jeg være ekstremt fokusert på å trene den riktig.

Mine revmatiske sykdommer har eskalert, og jeg skal til videre undersøkelser de neste månedene. Jeg har allerede fått klar beskjed om å trene så ofte som jeg klarer, og i moderat tempo. Det vil kunne forlenge min gode livskvalitet, og jeg unngår de aller verste smertene. Selvsagt er det til tider krevende å legge inn trening hver dag, men jeg må. Helse min kommer først, for den er viktig både for meg og min familie. De heier på meg, og ,mannen min har som jobb å pushe meg i gang. Det har vi inngått en avtale på, sånn at jeg ikke skal bli sint når han “maser” på meg.

Det har alltid vært min store skrekk å ende opp med en kropp som ikke fungerer. Så jeg har skjønt alvoret i dette, og er takknemlig for at jeg har muligheten til å gjøre noe med det selv. Sånn er det ikke for alle, så jeg føler meg heldig. Treningen holder blodsirkulasjonen oppe, og det gir meg en positiv effekt. I tillegg så er det jo bra med vektnedgang, og en sterkere kropp. Rutinene sitter veldig godt nå, så trening er blitt skikkelig deilig igjen.  Det er jeg som kan hjelpe meg selv, og da vil jeg gjøre mitt aller beste!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg