JEG BLE REDD!

God kveld!

Her om dagen så måtte jeg innse en ting for meg selv. Og det var ganske vanskelig å erkjenne det. Men jeg har kjent på en redsel. Redd for at min åpenhet om psykisk helse, skulle ødelegge mine business muligheter. Faktisk så har jeg vært engstelig for at det ville skape en usikkerhet rundt meg, og mine evner til å drive min egen network marketing business. For hvem vil egentlig samarbeide med en person som er åpen om sine fire psykiske diagnoser? Selv om det ikke er et problem i min hverdag her og nå? Vil noen se meg som den personen jeg er, uten å tenke negativt på grunn av min åpenhet?

Dette har blitt ganske så svært inni mitt lille hode. Og det satte i gang med masse over tenking. Så jeg er glad for at jeg endelig har stukket hull på den ballongen. Selvsagt skal jeg klare meg like godt som andre i network marketing. Jeg må aller mest stole på meg selv, og på mine egenskaper. Ikke sette meg selv i tvil, og skape en usikkerhet inni meg selv. Så da merket jeg at den usikkerhet slapp taket, da jeg klarte å sette ord på problemet. Det forsvant liksom helt, da jeg anerkjente mine egne følelser og tanker rundt dette. Og jeg kom til en konklusjon som er svært viktig for veien videre.

Jeg skal bruke den tiden som det tar. Stole på prosessen, og la dere få bli kjent med meg akkurat sånn som jeg er. Da vil der dukke opp mennesker som vil jobbe sammen med meg. Jeg har jo allerede en herlig team buddy, og stortrives med det samarbeidet. Så jeg gleder meg allerede til å hjelpe enda flere i gang med sin egen business. Nå har jeg enda mer erfaring, og kan vise mine tips og triks til mange flere. Herlighet, så spennende dette blir fremover! Jeg gleder meg veldig til å se hvordan livet utvikler seg, og hvordan businessen min vil vokse i årene som kommer.

Det skal ikke være flaut å snakke om psykisk helse. Jeg vil ikke være redd for å være den jeg er. Med min ryggsekk, som jeg fint takler å bære i hverdagen. Kanskje er den ryggsekken egentlig bare en slags fordel for meg? For jeg vet hvordan livet kan snu, og hva som er mulig å få til dersom man aldri gir opp seg selv. Det er viktig lærdom, som jeg gleder meg til å dele videre!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg