Jeg ble så flau!

Det er ikke sånn at jeg ser på meg selv som en “kjent” person. Jeg er bare meg selv, og jeg tenker ikke så mye over at noen kan kjenne meg igjen. Det er viktig for meg å oppføre meg fint, og det handler om vanlig folkeskikk som jeg har lært som barn. Men jeg er ikke der at jeg tenker på meg selv om et spesielt kjent ansikt enda. Men der tok jeg jammen meg litt feil. For sent fredag kveld, så ble jeg skikkelig overrasket. Jeg var ute sammen med venner, og vi var to stykker som ble sittende til slutt.

Da vi hadde betalt og var klar til å dra, så spurte en av de ansatte om jeg kunne vente litt. For en annen av de ansatte ønsket å ta et bilde sammen med meg! Jeg skjønte aller først ikke noen verdens ting. Var det virkelig noen som ønsket å ta bilder sammen med meg? Da begynte jeg å slite litt, for jeg ante ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Men jeg var jo grei, og ble værende noen minutter ekstra. Så kom han som ville ta bilde med meg, og fortalte meg at kjæresten hans var stor fan av meg. Så han ønsket å ta en selfie med meg.

Jeg må ærlig erkjenne at jeg ble skikkelig flau! Men vi kom oss greit gjennom det, og venninnen min fikk seg en god latter. For hun kjenner meg godt, og så på ansiktet mitt at dette var kleint og uvant. Men jeg tror at han ble fornøyd med bildene, og jeg ba ham hilse til sin kjæreste fra meg. Så da har jeg opplevd det også. Må si at det var jo koselig å høre så fine ord, men jeg må nok øve meg på å takle slike situasjoner fremover. Det ble en skikkelig morsom slutt på kvelden.

Heldigvis så var der ikke så mange som fikk sett det der og da. Og det forteller meg at jeg faktisk har følgere der ute, og at jeg betyr noe for noen. Det er mektig å tenke på, og jeg er takknemlig. Å være et litt kjent ansikt, må jeg venne meg til. For tallene øker, og stadig flere er innom bloggen og kanalene mine. At jeg ble flau, ser jeg på som et sunnhetstegn. For det er jo ikke noe som jeg er vant til i min hverdag. Jeg gjør de oppgavene som jeg skal hver dag, og glemmer iblant at det faktisk gjør meg synlig.

Dette kan bli gøy i tiden som kommer! Jeg må bare forsøke å være meg selv så godt som jeg kan, og oppføre meg fint. Det skal jeg klare uten de store problemene. Jeg tar små steg fremover, og det er motiverende å vite at noen der ute setter pris på det gjør i hverdagen! Så får jeg heller bare være litt flau når slike ting skjer, og ta det med et stort smil!

Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi her igjen om få timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg